Gossip Girl.
Брой мнения : 6 Join date : 18.11.2010
| Заглавие: Криза сме бе, не искам кърпички! Пон Яну 31, 2011 4:41 pm | |
| Здравейте отново, Отдавна не съм писала, но бях в зимен сън както биха казали някои мечки. След което ходих до Египет,върнах се и какво да видя. Мистик Фолс целият е в сняг?!!? Направо ужасно. Ужас на ужасията. Мразя сняг. Както и да е, нека си поговорим за ВАС.
Сам,Никол,Катрин и Дийн САМИ в ГОРАТА. Катрин и Дийн спомняте ли си какво стана първия път в гората? Надявам се да, защото аз лично много добре си спомням. Разкъсани дрехи и т.н. Без подробности моля... Имаме ново момиче в града. Емануела. И още едно ново ъъ как и беше името. А да.. Моника Ларос. Пиратка?! Боже в кой век живеем?! Емануела намери много нови приятелства. Нищо че я заляха едно хубаво със сок. Дид и Деймън. Сдобрихте се. Деймън освен сладък можел и романтичен да бъде бе... Както и да е, трябва да организирам купон че сте се събрали. Знаете ли колко кърпички ми трябваха за да се успокоя, докато бяхте разделени?!
Само още някоя двойка в Мистик Фолс да е скъсала ще ви заколя и ще ви изям със шарена сол. Нямам намерение да си харча парите за носни кърпички !!!
Айде.. Мляс мляс. Xoxo,Gossip Girl. | |
|
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Криза сме бе, не искам кърпички! Пон Яну 31, 2011 7:17 pm | |
| | |
|
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Криза сме бе, не искам кърпички! Вто Фев 08, 2011 9:00 pm | |
| | |
|