Мегън Нютън
Брой мнения : 43 Join date : 14.10.2010 Age : 29
| Заглавие: ~...MooN...~ Съб Дек 18, 2010 2:52 pm | |
| Луна
Глава първа Гняв ******** Бях скована. Като се осъзнах, вече бях хванала някакви ключове и се бях з апътила към изхода на бара. Нямам книжка, още съм на петнайсет, но бързо разбрах чии са ключовете и запалих двигателя на колата. Тръгнах. Когато се озовах близо до гората, разбрах, че черният му Шевролет е зад мен. - По дяволите, Джей! - изръмжах, като му говорех, въпреки че знаех, че няма да ме чуе. Спрях свигателя и стоях неподвижно в колата, докато не видях как спира зад мен. Бързо слязох и се затичах към гората, надявайки се да не ме види. Бягах през гъсто израсналите дървета, а кичори от черната ми коса залепраха по навляжненото от сълзи лице. Очите ми пареха. Усетих нежното му докосване по тялото си. - Изчезвай! Махай се от тук! Върви по дяволите! - обърнах се и почнах да крещя. - Мел! Мел, спри! Успокой се! - хвана ръцете ми, намиращи се на гърдите му и започна да вика в лицето ми, за да се успокоя. - Не мислиш ли, че направи достатъчно!? Сега си върви.... - прошепнах, като не намирах сили да вдигна погледа си към очите му. Той повдигна главата ми, но погледът ми все още гледаше надолу. Наведе главата си, за да го видя. - Какво ти става!? - направи странна и любопитна физиономия. - Какво ми става? На мен!? Е, съжалявам, но не аз ходя след която и да е. - обърнах гръб и тръгнах напред. Джейсън препречи пътя ми. Отново. - А ти коя точно част от историята видя? Тази в която Кейтлин се напи? Или тази в която ми налетя? Илии пък... тази, в която я избутах от себе си? Не...ти видя само и единствено устните ни. Дори не й се скара...!? Това не си ти, Мел... Мелинда, която познавам, би потърсила сметка на виновния. А дори това да бях аз... Дори тогава, нямаше да остане безучастна. Добре! Тръгвай! Но не аз съм отговорния за случилото се. Това наистина не си ти... - обърна поглед настрани, а аз отново сведох глава. - На...наистина ли...? - прошепнах и гопогледнах. - Как мислиш!? - провикна се. - Знаеш, че не бих ти го причинил. - доближи се и обгърна с ръце навлажненото тъжно лице. - Знам... - едва продумах и го прегърнах силно. - Съжалявам... Не мислех, че... Все тая... - Спокойно.. Тръгваме ли? - попита. Явно усети, че премръзвам и предложи суитчера си. Отказах и тръгнахме. А чуждата кола все още беше пред гората. Там и остана...
| |
|
Харпър Колинс
Брой мнения : 198 Join date : 01.11.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: ~...MooN...~ Съб Дек 18, 2010 4:21 pm | |
| ...браво...тва кефи... (((: | |
|