Предпечат, бърз набор |
Град Варна |
|
В Мистик Фолс е облачно,но в сряда времето ще се оправи и ще е слънчево.Към петък ще вали обилно,а събота и неделя ще са със силни ветрове.
Предстоящи пълнолуния:
|
Vote for us! | |
|
| Цветната градина | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Цветната градина Пет Дек 17, 2010 12:26 pm | |
| | |
| | | Емануела Гомез
Брой мнения : 28 Join date : 09.01.2011
| Заглавие: Re: Цветната градина Съб Яну 22, 2011 4:27 pm | |
| Разхождах се,и си мислех за нещата,които ми се случиха. - Опа..извинявай .. - усетих нещо което се разлива върху мен. - Не исках, много съжалявам. - чух глас. Обърнах се и видях някакво момиче, което имаше в ръката си празна чаша. Веднага разбрах, че сигурно си е изляла чашата върху мен. - Ъм..предполагам си си изляла сока върху мен ? - погледнах я и се усмихнах. Не ми пукаше особено.. | |
| | | Валерия Баранова
Брой мнения : 9 Join date : 16.01.2011
| Заглавие: Re: Цветната градина Съб Яну 22, 2011 7:46 pm | |
| - Да... - поклатих глава. - Извинявай. Извадих кърпа от джоба на якето си и я подадох. - Валерия. Съжалявам. - подадох ръка. Тя долу-горе подсуши петното и тръгна да ми връща кърпичката. - Задръж я. - побутнах ръката и. - Все пак вече я използва. - усмихнах се. | |
| | | Емануела Гомез
| Заглавие: Re: Цветната градина Съб Яну 22, 2011 11:19 pm | |
| Момичето беше много мило,затова задържах кърпичката. -Благодаря,нямаше нужда от толкова внимание за една блуза.Между другото аз съм Емануела.Съжалявам,че не се представих по-рано. Не очаквах бърз отговор на едно непознато момиче като мен.Обърнах се и се наведох да взема падналата кърпичка.В суматохата не съм забелязала как е паднала от ръката ми.Тръгнах да си вървя,когато момичето протговори. -Ъм......чувствам се неловко за това,което стана........чух тих и красив глас. | |
| | | Валерия Баранова
Брой мнения : 9 Join date : 16.01.2011
| Заглавие: Re: Цветната градина Нед Яну 23, 2011 4:20 pm | |
| - Как така? Това е блуза, а всяка дреха е важна. - заявих, а после се изсмях. - Таа... Валерия. - отново казах и отново подадох ръка. Тя каза и своето име, а от мен последва поредната усмивка. - Емануела. -повторих, за да го запомня. Беше красиво и женствено, издаващо същността и, предполагам. | |
| | | Емануела Гомез
| Заглавие: Re: Цветната градина Нед Яну 23, 2011 5:25 pm | |
| Валерия.....Хм,помислих малко това име ми напомняше нещо,но не си спомнях какво! -Здравей,приятно ми е да се запознаем.Не очаквах толкова бързо да се срещна с някой.Казвам го в добрия смисъл. .-промълвих аз. Исках да и споделя много неща,но естествено и ако тя искаше. -Може да бъдем приятелки,ако естествено искаш.-казах и аз. Мисля,че се е съгласила,защото тя закима нежно с глава. -Съгласна...........-отговори тя. -Благодаря.Знаех,че ще си намеря приятелка и то чудесна като теб.-отново започнах да говоря. Може въобще да не я поднавах,но чувствах,че тя е забавна,мила и добра. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Цветната градина | |
| |
| | | | Цветната градина | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |