| Летището в Париж | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Летището в Париж Съб Дек 11, 2010 2:36 pm | |
| | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Летището в Париж Съб Дек 11, 2010 2:38 pm | |
| В самолета бях заспала. - Мили пътници,може да разкопчаете коланите си,пристигнахме. - чух глас,който ме накара да се събудя. Разкопчах се и погледнах през прозорчето. Бях в Париж. Всички пътници слязоха от самолета,аз също. Огледах се наоколо. Беше..красиво.. | |
|
| |
Деймън
Брой мнения : 106 Join date : 17.11.2010
| Заглавие: Re: Летището в Париж Нед Дек 12, 2010 12:47 pm | |
| Качих се на самолета за Париж..Всички в самолета спяха , а аз не..Мислех..ами ако не е в Париж , ако се е върнала в Мистик Фолс ? ..След известно време кацнахме..бързо слязох от самолета.Нямах багаж и за това не са забавих.Реших , че ще е тръгнала към някой хотел , защото нейния полет беше по-рано от моя..ако въобще е в Париж..Огледах се за някое такси и видях Дид..седнала на куфара си и мисли на къде да тръгне.. -Дииииид ! - извиках .
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Летището в Париж Нед Дек 12, 2010 12:55 pm | |
| Бях седнала на куфара си и подпряла глава на ръцете си. Хотел или.. - Дииид.. - някой прекъсна мислите ми. Обърнах глава и .. пф..Деймън. Бързо станах и си взех куфара. Започнах да тичам към изхода на летището,търсейки такси. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Летището в Париж Нед Дек 12, 2010 1:49 pm | |
| -Чакай.. - извиках и тръгнах след нея.. Настигнах я и я спрях.. -Защо бягаш ? - казах .. -Виж знам , че ми се сърдиш .. да..виновен съм , знам..И да се извинявам май няма да има полза..Но на тази екскурзия трябваше да сме заедно..Просто исках да ме изчакаш и заедно щяхме да отидем за чантата..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Летището в Париж Нед Дек 12, 2010 1:53 pm | |
| Обърнах се рязко към него. - Нали осъзнаваш,че ако беше момиче, и беше маниачка на тема чанти,щеше да направиш абсолютно същото?! - попитах с досада. "Добре че сме във Франция,и че хората около нас не разбират какво си говорим,че.." - беше единствената ми мисъл. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Летището в Париж Нед Дек 12, 2010 2:02 pm | |
| -Но аз не съм момиче.. - отвърнах.. -И не.. щях да остана и да изчакам човека с когото бях , а за 5 минути чантата нямаше да избяга.. -Сега за една чанта .. чантата е при теб ..дрехите са на мен..струва ли си да се караме ? -погледнах я ..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Летището в Париж Нед Дек 12, 2010 2:04 pm | |
| - Естествено,че така казваш,нали искаш да се сдобрим. - скръстих ръце. -Сега за една чанта .. чантата е при теб ..дрехите са на мен..струва ли си да се караме ? - попита той. - От една страна да.. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Летището в Париж Нед Дек 12, 2010 2:08 pm | |
| -Ами ти не искаш ? - гледах я.. -Кажи ми , ако не искаш ще те оставя .. - казах.. Тя нищо не отговори.. -Явно за теб всичко е било едно голямо НИЩО .. - казах и седнах на една пейка..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Летището в Париж Нед Дек 12, 2010 2:13 pm | |
| -Явно за теб всичко е било едно голямо нищо .. - каза негово величество и седна на една пейка. - Или по скоро за теб.. Казах и взех куфара си тръгвайки към най-близкия хотел.
| |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Летището в Париж Нед Дек 12, 2010 2:46 pm | |
| Веднага скочих от пейката.. -Ако за мен всичко беше ''нищо'' щях ли да си направя труда да дойда до тук ? - казах.. Тя ме бутна и тръгна на някъде.. -Обичам те ! - извиках силно след нея..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Летището в Париж Нед Дек 12, 2010 2:50 pm | |
| - Обичам те !! - извика Деймън,и ме накара да спря. Бавно се обърнах към него и в следващите секунди вече бях в прегръдките му. - И аз те обичам.. Прошепнах. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Летището в Париж Нед Дек 12, 2010 3:18 pm | |
| Прегърнах я силно после я целунах.. -Какво ще правим ? - попитах я . Тя вдигна рамене..прегърнах я с едната си ръка , а с другата взех куфара й ..Тръгнахме да търсим хотел в който да останем..
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Летището в Париж | |
| |
|
| |
| Летището в Париж | |
|