Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Робърт Патинсън мечтал за кариера на рапър Съб Дек 11, 2010 2:31 pm | |
| Някога Робърт Патинсън мечтал да стане рапър. Британският актьор, познат от ролята си на вампира Едуард Кълън в сагата Здрач, в тинейджърската си възраст бил обсебен от Еминем и си правил записа със свои изпълнения. „Искате тайна? ОК, какво ще кажете за това, че когато бях на 13 имах колекция от записани касети как рапирам? Исках да стана рапър, затова имах стотици касети. Много са забавни“ каза той. „Бях обсебен от Еминем, когато бях по – млад. Когато звездата му изгря бях на около 12 и бях като фанатизиран по албума му ‘The Slim Shady LP’. Мисля, че той е гений.“ Двадесет и четири годишният актьор казва, че дори имал и банда, но римите им не били никак техни. „Повече от римите ми бяха откраднати от други така или иначе. Всички бяха подобни на „Аз съм изгледан по тези улици…“, което беше абсолютна лъжа, защото аз бях отгледан на тихата лондонска улица Барнс. Никак не е гето“ казва той. „Бях толкова обсебен от това, че имах малка банда, наричахме се Big Tub and the Tappy Cats.“
Twifun-bg.com
Роб не си те представям рапър
Последната промяна е направена от Дид Салватор на Съб Дек 11, 2010 2:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Робърт Патинсън мечтал за кариера на рапър Съб Дек 11, 2010 2:39 pm | |
| - Дид Салватор написа:
- „Бях обсебен от Еминем, когато бях по – млад. Когато звездата му изгря бях на около 12 и бях като фанатизиран по албума му ‘Slim Shady’. Мисля, че той е гений.“
WTF?! тоя мой човек ще излезе :D :D П.П. малка поправка: въпросният албум се казва "The Slim Shady LP" :D | |
|
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Робърт Патинсън мечтал за кариера на рапър Съб Дек 11, 2010 2:45 pm | |
| | |
|
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Робърт Патинсън мечтал за кариера на рапър Съб Дек 11, 2010 2:51 pm | |
| еми не знам кой е писал статията ама аз просто отбелязвам :D няма как да се стърпя особено щом става въпрос за еминем :D :D :D | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Робърт Патинсън мечтал за кариера на рапър | |
| |
|