| Най-луксозния хотел в Будапеща | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Най-луксозния хотел в Будапеща Съб Ное 27, 2010 5:11 pm | |
| | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Нед Ное 28, 2010 6:01 pm | |
| Шофьорът ни докара до един.. - Уоу! - възкликнах. .. Огромен хотел. Не искам и да си представям как изглежда вътре. - Хайдеее.. - избутах Деймън нетърпеливо от таксито. Хвърлих малко пари на шофьора и излязох със скорост на .. нещо бързо. - Бързо,бързоо!! - изпищях. | |
|
| |
Деймън
Брой мнения : 106 Join date : 17.11.2010
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Нед Ное 28, 2010 6:09 pm | |
| Засмях се.. -Еее..полудя. - хилех се , а Дид продължаваше да ме бута на вътре. Влязохме и отидохме на рецепцията,там казаха , че трябвало да имаме резервация,аз погледнах жената.. -Я проверете отново.. - казах.Тя видя и каза , че се е объркала.После ни даде ключовете от стая 205 и се качихме нагоре.Бяхме в коридора , а пред една стая стоеше пиколо,което държеше куфарите ни.Това сигурно е нашата стая.тръгнахме натам и аз отключих.Дид ме избута от вратата и влезе първа.. -Благодаря ! - казах на пиколото и взех куфарите..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Нед Ное 28, 2010 6:12 pm | |
| Избутах Деймън от вратата и влязох първа. Нямах време да вземам куфарите от пиколото,трябваше да разгледам тази стая. - Майчицеее.. - изпищях когато Дей влезе и заключи. Пльоснах се на леглото,което беше обсипано с възглавници,меки като зайче. Дей пусна куфарите на земята и дойде до мен. - Елаа.. - засмях се и го дръпнах към себе си. - Тук ... е.. невероятно! - ухилих се и го целунах. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Нед Ное 28, 2010 6:37 pm | |
| Дид се разпищя и се тръшна на леглото.Запуших си ушите и казах : -Ще ми спукаш тъпанчетата !!! - казах като още държах ушите си.След малко казах.. -Вече по - спокойно ли е ? -попитах и бавно свалих ръце от ушите си.. - Тук ... е.. невероятно! - каза тя.. -Да , да знам.. - казах и легнах на леглото до нея.Изведнъж пак започнах да се хиля.Хванах си корема и продължавах да се смея.Изведнъж паднах от леглото.. -Ауч.. - казах като се изправих и почесах тила си.
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Нед Ное 28, 2010 6:39 pm | |
| - Ха!! - засмях се когато Деймън падна от леглото. - И така.. - станах,завъртях се няколко пъти из стаята и хванах Дей за ръката. - Какво искаш да правим? - казах като не спирах да подскачам. - Това място ми влияе зле. - засмях се. Погледнах го в очакване на отговор.
| |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Нед Ное 28, 2010 7:02 pm | |
| -Виждам . - засмях се. -В момента не ми се прави нищо..в самолета се унесох и искам да си почина. - усмихнах се и я целунах страстно..Тя ме путна на леглото и свали тениската ми.Аз само с една ръка разкъсах нейната,отметнах дългата й коса назад и започнах да целувам врата й.Тя се зае с разкопчаването на дънките ми след което ги хвърли на земята.
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Нед Ное 28, 2010 8:06 pm | |
| - Нали беше уморен. - погледнах го и се засмях. Той кимна. Хвърлих дънките му на земята. - Накрая ще има едно бебе и ще ти мине мерака. - погледнах го и избухнах в смях. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Нед Ное 28, 2010 9:02 pm | |
| -Абе ..ти бъзикаш ли се с мен , а ? - погледнах я сериозно. -Вече не разбра ли , че с мен шега не бива .. - продълших.. -Ще видиш ти..едно бебе .. - казах и станах от леглото . Дид продължаваше да се смее..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Нед Ное 28, 2010 9:11 pm | |
| - Деймънее.. - превивах се от смях като леко се изправих и го хванах за ръката. Дръпнах го към себе си и го целунах. - Какво толкова?! - попитах тъжно. Погледнах го. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Нед Ное 28, 2010 9:17 pm | |
| -Ако искаш да си направим футболен отбор или .. не направо децка градина.. - започнах да се хиля и се тръшнах на леглото.После повдигнах глава и казах : -Не смяташ ли , че сме все още млади ? - опитвах се да задържа смеха си.. -Аз мисля , че съм още млад..Виж ме какъв съм красавец ? - казах.. Ей сега вече не се сдържах и избухнав в смях ..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Нед Ное 28, 2010 9:20 pm | |
| - Колко си ми самоуверен. - казах. - Добре..футболен отбор. Но аз съм треньорката!! - ухилих се и го целунах. - А ти си .. хм..каквото си избереш . - засмях се. Погледнах го ухилена.
| |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Нед Ное 28, 2010 9:25 pm | |
| -Треньорка ? Така ли ? - казах и избухнах отново в смях. -Ти можеш ли да хвърлиш топка ? - гледах очудено. Дид беше взела някаква брошура и ме замери с нея.Аз я придърпах отново към себе си .. -Футболен отбор значи ? Тогава трябва да се захващаме за работа . - засмях се и я целунах.Тя отвърна на целувката ми , но взе една от възглавничките и се опита да ме одуши..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Пон Ное 29, 2010 4:00 pm | |
| - Ще..ти..кажа..аз на теб кой не може да хвърля топка. - изкрещях и го бутнах на леглото,закривайки лицето му с възглавничката. - Ще те..убия! - засмях се. Накрая го пуснах,защото усещах че скоро може да го удуша и не спирахме да се смеем. Целунах го и казах. - И така..искаш ли да излезем ? Или да си седим тук и да си мечтаем как аз ще съм най-известната футболна.. - погледнах го. - Внимавай какво ще кажеш . - заплаших. - .. треньорка? | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Вто Ное 30, 2010 6:48 pm | |
| Засмях се.. -Ама , че и има наглоста да ме бута от леглото ! Как не те е срам !! - казах и станах от пода. -Мм..май по-добре да излезем , защото ако останем и говорим за ''теб-треньорката'' ще умра от смях ! -засмях се. -Къде ще ходим ? - целунах я и си обух дънките..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Вто Ное 30, 2010 6:50 pm | |
| - Мислиш ли,че знам какво има в Будапеща ? - погледнах го невярващо и сложих блузата си. Сложих си дънки,вместо тези къси панталонки и казах. - И все пак..можеш ли да говориш на Румънски ? - погледнах и сбръчих вежди. - Защото..аз мога италиански,руски,английски и .. толкова.. - засмях се. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Вто Ное 30, 2010 7:05 pm | |
| -Ами аз пък от къде да знам .. - засмях се. -Ще се разхождаме и ще гледаме.. - казах. Сложих си тениската и се парвюмирах.Дид размаха с ръка.. -Не прекалих нали ? - засмях се.. -Е ..готова ли си за тръгване ? - погледнах я и огледах стаята.
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Вто Ное 30, 2010 7:07 pm | |
| - Не искам да оставям стаята..но.. - казах и го целунах. - Навън сигурно е по-красиво. - засмях се. Хванах го за ръката и го замъкнах към вратата,вземайки чантата си. Излязохме и след секунди бяхме пред огромния хотел. - Това е..огромен фонтан..пази се..може да те опръска. - подсмихнах се гледайки Деймън,и спомняйки си как той напръска полицая. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Нед Дек 05, 2010 7:34 pm | |
| Вече бяхме пред хотела..Дид като го видя отново и по лицето и плъзна една усмивчица..такава даже и на мен не даваше.Влязохме вътре и се качихме с асансьора до нашия етаж.Влязохме в стаята..Дид се преоблече , а аз се подсоших.. -Да..шанс да нося женски дрехи .. - казах когато Дид ми подаде един от нейните тоалети.. -Отиваме в МОЛ-а.. Веднагаа !!! - казах и я задърпах навън..Докато чакахме асансьора се сетих нещо и изтичах до стаята.Взех един чадър и се върнах при Дид. -Сега сме готови ! - засмях се и излязохме от хотела..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Съб Дек 11, 2010 1:50 pm | |
| - Благодаря ви. - казах и слязох от таксито. Затичах се към входа на хотела. Влязох вътре и отидох до стаята в която ми бяха дрехите. Извадих куфара си и отворих гардероба. "Да ми се цупи..Не ми пука..Край!" - казах си наум и сложих дрехите си заедно с закачалките в куфара. Нямах време да ги изкарвам една по една. Всичко беше намачкано но не ми пукаше особено. Извадих и обувките си и ги сложих в другото отделение на куфара. Една сълза се стече по бузата ми, но моментално я изтрих. Преглътнах и продължавах да събирам всичките си тоалетни принадлежности. След три минути бях готова. Извадих от единия шкаф фотоапарата и го пуснах в кошчето за боклук. Излязох навън като върнах ключа на рецепцията. Деймън оттам да си го вземе. Излязох от хотела като се качих в още едно такси и му казах да кара към летището. Отивах в Париж..Сама..
| |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща Съб Дек 11, 2010 2:07 pm | |
| Влязох в хотела..Целия бях мокър..вода капеше от дрехите ми , но не обръщах много внимание на това.Отидох на рецепцията.. -Дай ми ключа ! - казах . Жената ме изгледа.. -Какво гледаш ? Дай ми ключа .. хайде по-бързо !!! - извиках , а тя ми го даде.. Нямах време да чакам асансьора за това тръгнах към стилбите..не спирах да тичам.Вече бях на нашия етаж..Отворих стаята , а Дид я нямаше ..Гардероба бе празен.. -Какво направих .. - извиках и ударих с юмрук гардероба..Хванах тила си и се огледах..В кошчето беше писнала фотоапарата..Ритнах го силно и излязох от стаята..Минах по карай рецепцията и хрърлих ключа..Хванах първото такси което мина и му казах към летището..По път нещо стана и колата спря..Шофьора каза , че е свършил бензина.. -Моля ? - ядосах се..Слязох от таксито и тръшнах вратата.Явно отново трябваше да тичам..
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Най-луксозния хотел в Будапеща | |
| |
|
| |
| Най-луксозния хотел в Будапеща | |
|