Предпечат, бърз набор |
Град Варна |
|
В Мистик Фолс е облачно,но в сряда времето ще се оправи и ще е слънчево.Към петък ще вали обилно,а събота и неделя ще са със силни ветрове.
Предстоящи пълнолуния:
|
Vote for us! | |
|
| Рекламиране на форуми по лични съобщения | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Рекламиране на форуми по лични съобщения Съб Ное 27, 2010 2:22 pm | |
| Ако някой ви е пратил лично съобщение с линк към форума му,и с молба да се регистрира,моля уведомете ме тук! | |
| | | Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Рекламиране на форуми по лични съобщения Пон Яну 24, 2011 3:42 pm | |
| Току що разбрах че bloodyxstrawberry е пратил лично съобщение на Валерия с линк към форум.
Ако още някой получи от нея съобщение, моля да каже тук. За сега наказанието и/му е малко,но не пречи да се увеличи. | |
| | | Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Рекламиране на форуми по лични съобщения Пон Яну 24, 2011 8:36 pm | |
| И аз имам ЛС от нея...тая същата и в моя форум си е рекламирала форума...ако питаш мен я банни за доста по-дълго време примерно за една година щото ми писна от такива... | |
| | | Сам Уинчестър
Брой мнения : 86 Join date : 05.12.2010
| Заглавие: Re: Рекламиране на форуми по лични съобщения Пон Яну 24, 2011 8:42 pm | |
| И аз имам ЛС от тоя потребител... | |
| | | Валерия Баранова
Брой мнения : 9 Join date : 16.01.2011
| Заглавие: Re: Рекламиране на форуми по лични съобщения Пон Яну 24, 2011 9:21 pm | |
| И аз получих..
П.П. Каква една година? Направо я банвай завинаги. Не мисля, че дори ще влезе отново.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Рекламиране на форуми по лични съобщения | |
| |
| | | | Рекламиране на форуми по лични съобщения | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |