| Скромната къщичка на Дийн | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 6:25 pm | |
| - Хм... не знам дали ще я намразиш, но определено няма да я заобичаш веднага. Или поне аз така мисля. - усмихнах се. Надигнах се и я погледнах в очите. - Какво... чувстваш към мен? - изтърсих. Стоварих се на земята и хванах главата си с ръце. Боже, държах се като женчо. По-голям кретен мога ли да бъда. - Забрави. Казах и отидох да си налея уйски. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 6:43 pm | |
| Моля?!Доста се учудих от въпроса му,но после се разсмях и станах.Отидох до него. -Ами...симпатия... Застанах зад гърба му. -Желание... Сложих ръцете си на рамената му. -Страст... Леко го целунах по врата. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 6:52 pm | |
| Кретен! Кретен! Кретен! Не спирах да си повтарям. Тогава тя дойде до мен. - Симпатия, желание, страст... Целуна ме по врата. "Сега само си затваряй устата, идиот!" - казах си и се обърнах към нея. - Съжалявам за преди малко. Пиенето ми дойде в повече. - прегърнах я. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 7:02 pm | |
| -За какво ми се извиняваш? Попитах го и се засмях.Пуснах го от прегръдката ми и взех лицето му в ръцете си.Приближих се и леко го целунах.След това отидох и си налях уиски,като му се усмихнах. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 7:29 pm | |
| - Затова, че съм кретен. - усмихнах се. Взех си чашата и седнах на дивана. Тя дойде и се сгуши в мен. - Така и не ми разказа нищо за теб... и за миналото ти. Погледнах я. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 7:31 pm | |
| -Оо..не ме карай да разказвам за него.Не се гордея с него. Засмях се и отпих от чашата. -Няма много за разказване като се замисля.Все едно и също..болка,лицемерие,използване и отначало... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 7:39 pm | |
| Целунах я. - Аз пък искам да чуя всичко за теб. И това, с което не се гордееш. Усмихнах се. Тя ме погледна. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 7:46 pm | |
| -Не искаш..повярвай ми. Поклатих глава аз и изпих чашата ми.Станах и я оставих на масата. -Добре..става ли да ти разкажа само за последната ми връзка?Ще задоволя ли любопитството ти? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 7:50 pm | |
| Не пожела да ми каже. Изпи чашата си и се обърна към мен -Добре..става ли да ти разкажа само за последната ми връзка?Ще задоволя ли любопитството ти? - Не съвсем, но опитай. - ухилих се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 8:06 pm | |
| -Хах..много си любопитен. Засмях се. -Ами..последно имах връзка с един Алек преди...абе преди почти година май стана..Беше всичко което може една жена да иска.Хубав,мил - поне първоначално така изглеждаше,кавалер и всичко останало. Замълчах за кратко. -Реших,че може би е дошло времето да се кротна и да си намеря "човек" с който да ми е спокойно.Е..бях се излъгала..Съвсем скоро слязох от розовите облаци. Поклатих глава. -От мил и добър се превърна в един отвратителен и жесток "човек"... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 8:08 pm | |
| - Много! - потвърдих. Изслушах внимателно каквото имаше да каже. - Какво ти направи? - стиснах юмруци. Тя ме погледна очудено. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 8:14 pm | |
| -Спокойно.. Въздъхнах. -Ами...може ли да не говоря за това? Попитах го защото просто не исках да се връщам към този спомен.Тъкмо го бях превъзмогнала. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 8:26 pm | |
| Свих рамене. - Както искаш. Изпих и остатъка от уйскито в чашата си, пуснах си телевизора и скръстих ръце. Правех се, че гледам, но всъщност не спирах да мисля за казаното от нея. Чудех се какво ли е станало... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 8:48 pm | |
| Усмихнах се,но не казах нищо.Много добре знаех какви мисли има сега в главата му.Отидох до прозореца и се загледах навън.Отново беше нощ и звездите се виждаха на небето.Не знаех какво да кажа или да направя.Сетих се,че не се бях прибрала вкъщи от...не знам от колко време... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 8:54 pm | |
| Тя гледаше мълчаливо през прозореца. Угасих телевизора и станах. Отидох до нея. - Беше дълъг ден и наистина съм уморен. Ще останеш ли с мен? Погледнах я. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 9:04 pm | |
| Чух,че изгаси телевизора и дойде до мен. -Естествено.. Обърнах се към него и се усмихнах. -Ела... Хванах го за ръката. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 9:07 pm | |
| -Естествено.. Усмихнах се. -Ела... - хвана ръката ми и ме поведе нанякъде. - Ъъ.. къде отиваме? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 9:14 pm | |
| -Шшшт... Поставих пръста си на устните му. -Изчакай ме тук. Оставих го по средата на коридора и изчезнах.Отдавна не го бях правила,но щеше да ми е забавно да опитам.Използвах силата си и стигнах до дома ми немислимо бързо.Преоблякох се и бързо се върнах.Спрях се леко задъхана пред него. -Много ли чака? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 9:18 pm | |
| Заряза ме в коридора. След секунди се върна с нов тоалет. -Много ли чака? - Прекалено много. - придърпах я и я целунах. - Но все пак това беше... хм... впечатляващо. - усмихнах се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 9:23 pm | |
| Засмях се. -Резултата..от дългите години да си вампир. Усмихнах се. -Искаш ли да излезем някъде или предпочиташ да останем тук? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 9:26 pm | |
| - Аз лично предпочитам да останем тук. Наистина бях уморен. - Но ако държиш да излезем, ще излезем. Усмихнах се и я целунах по бузата. - Е? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 9:33 pm | |
| -Окей... Усмихнах се. -Оставаме тук.
| |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 9:39 pm | |
| - Само секунда. Отидох до стаята на Вики, която беше заспала. - Просто исках да проверя. - казах, когато се върнах. Оидохме в спалнята и се настанихме в леглото. - Ти не се ли умори най-после? - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Окт 18, 2010 10:21 pm | |
| -Ами..не.. Засмях се. -Така като ме гледаш да ти изглеждам уморена? Усмихнах се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Окт 19, 2010 5:44 am | |
| - Ъх ще ме довършиш. - поклатих глава. - Тази играя е печелиш ти, но утре... - усмихнах се. Не помня дали ми отговори. Май заспах преди да я чуя. След всичко случило се с Вики и слуховете за Сам... и Катрин, която ме побъркваше... наистина имах нужда от почивка. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн | |
| |
|
| |
| Скромната къщичка на Дийн | |
|